Wie zijn wij?

Cees Mooi Stoer Wonen is een sfeervolle woonwinkel van meer dan 600 M² in het centrum van Barneveld. In onze winkel zijn verschillende sfeerkamers te vinden waar een industriële, stoere look gecombineerd is met met een landelijke stijl.

Ons motto is ‘net even anders dan anders’. Wij bieden dan ook veel diversiteit en een regelmatig wisselende collectie. Zo vindt u bij ons van veel artikelen maar één exemplaar, wat ze echt uniek maakt. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk. Wat te denken van een grote robuuste eikenhouten eettafel, volledig op maat?

Wij zijn een team met jarenlange ervaring dat het vooral erg belangrijk vindt om goed naar de klant te luisteren.

Cees
CeesEigenaar
Voordat ik aan deze uitdaging begon heb ik zestien jaar lang bij een woonwinkel gewerkt. Op het moment dat ik de kans kreeg om een eigen woonwinkel op te starten ben ik daar voor de volle 100%  voor gegaan. Belangrijk vind ik het persoonlijke contact bij het adviseren, bij de verkoop en bij aflevering van de producten.

Ik geniet elke dag van de klanten en doe er alles aan om ze met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

De klant moet super tevreden zijn!

Pauline
PaulineEigenaresse
Als partner van Cees ben ik vanaf dag één betrokken bij Cees Mooi Stoer Wonen. Dagelijks houd ik mij bezig met het inkopen van nieuwe/unieke artikelen, het stylen van de winkel en het advies geven aan klanten. Het leukste vind ik als een klant na een passend advies tevreden naar huis gaat!

Geluk zit soms in een kleine aankoop.

Ineke
InekeVerkoopster
Ik heb jarenlang als verkoopster gewerkt bij diverse winkels in Barneveld, veel mensen kennen mij hiervan. Het is heerlijk om tussen de unieke artikelen te werken en klanten te voorzien van interieuradviezen en ze precies datgene te verkopen waar ze blij van worden.

Klanten verblijden met een mooie aankoop.

Miranda
MirandaVerkoopster
Na jarenlange ervaring als verkoopster bij een bloemenzaak in Barneveld was het tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik vind het heerlijk om de klanten te helpen met het uitkiezen van de leukste items voor in huis en ik ben blij als de klant tevreden naar huis gaat!

Creatief bezig zijn in de winkel vind ik hartstikke leuk!

Jerry
JerryTransport & magazijn
Ik houd mij voornamelijk bezig met het beheren van onze 2 magazijnen. Daarnaast bezorg ik meubelen bij klanten, til ik zware dingen in de winkel en ga ik langs bij leveranciers om nieuwe artikelen op te halen.

Bij Cees denken we niet in problemen, maar in oplossingen!

Fanny
FannyOnline verkoop
Bij Cees houd ik me grotendeels bezig met het up-to-date houden van de website met de nieuwe collecties van verschillende merken. ALs ik niet oppas neem ik iedere week wel wat nieuws mee naar huis.

De afwisseling maakt mijn werk zo leuk!