Wie zijn wij?

Cees Mooi Stoer Wonen is een sfeervolle woonwinkel van meer dan 600 M² in het centrum van Barneveld. In onze winkel zijn  verschillende sfeerkamers te vinden waar een industriële, stoere look gecombineerd is met met een landelijke stijl. Laat u door de verschillende stijlen verrassen!

Ons motto is ‘net even anders dan anders’. Wij bieden dan ook veel diversiteit en een regelmatig wisselende collectie. Zo vindt u bij ons van veel artikelen maar één exemplaar, wat ze echt uniek maakt. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk. Wat te denken van een grote robuuste eikenhouten eettafel, volledig op maat?

Wij zijn een team met jarenlange ervaring dat het vooral erg belangrijk vindt om goed naar de klant te luisteren.

Cees
CeesEigenaar
Voordat ik aan deze uitdaging begon heb ik zestien jaar lang bij een woonwinkel gewerkt. Op het moment dat ik de kans kreeg om een eigen woonwinkel op te starten ben ik daar voor de volle 100%  voor gegaan. Belangrijk vind ik het persoonlijke contact bij het adviseren, bij de verkoop en bij aflevering van de producten.

Ik geniet elke dag van de klanten en doe er alles aan om ze met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

De klant moet supertevreden zijn!

Pauline
PaulineEigenaresse
Als partner van Cees ben ik vanaf dag één betrokken bij Cees Mooi Stoer Wonen. Dagelijks houd ik mij bezig met het inkopen van nieuwe/unieke artikelen, het etaleren van de winkel en het advies geven aan klanten. Het leukste vind ik als een klant na een passend advies tevreden naar huis gaat!

Geluk zit soms in een kleine aankoop.

Anoek
AnoekOnline verkoop
Bij Cees Mooi Stoer Wonen houd ik mij bezig met de online verkoop. Het vullen van de webshop, het verwerken van bestellingen en het contact met de klant. Als grafisch vormgever houd ik mij ook bezig met diverse media-uitingen en social media.

Ik vind het leuk als mensen via de webshop in de winkel terecht komen!

Ineke
InekeVerkoopster
Ik heb jarenlang als verkoopster gewerkt bij diverse winkels in Barneveld, veel mensen kennen mij hiervan. Het is heerlijk om tussen de unieke artikelen te werken en klanten te voorzien van interieuradviezen en ze precies datgene te verkopen waar ze blij van worden.

Klanten verblijden met een mooie aankoop.

Miranda
MirandaVerkoopster
Na jarenlange ervaring als verkoopster bij een bloemenzaak in Barneveld was het tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik vind het heerlijk om de klanten te helpen met het uitkiezen van de leukste items voor in huis en ik ben blij als de klant tevreden naar huis gaat!

Creatief bezig zijn in de winkel vind ik hartstikke leuk!

Rosanne
RosanneVerkoopster
Vooral in het weekend en in de vakanties ben ik werkzaam bij Cees Mooi Stoer Wonen. Naast mijn werk bij Cees studeer ik nog Ruimtelijke Vormgeving. Ik vind het leuk om mijn werk en studie te kunnen combineren!

Creativiteit en een lach, breekt de dag!

Calvin
CalvinTransport & magazijn
Binnen het team houd ik mij voornamelijk bezig met het beheren van onze 2 magazijnen en daarnaast bezorg ik meubelen bij klanten en ga ik langs bij leveranciers.

Bij Cees denken we niet in problemen, maar in oplossingen!