Retourneren

Het is mogelijk om artikelen te retourneren wanneer deze niet aan uw verwachtingen voldoen. De artikelen dienen binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd te worden. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. U kunt de artikelen aanbieden bij het Pakketpunt van Post.nl of een andere pakketdienst van uw keuze. De e.v.t. door u gemaakte montagekosten of Expresse toeslag zijn ook voor uw rekening. Wij betalen voor u wel de standaard verzending naar u toe.

 

U kunt uw bestelling terug sturen naar ons adres in Barneveld:

Cees mooi stoer wonen, Pastoor Gowthorpestraat 15, 3772 CA Barneveld, Nederland

 

  • De retour te sturen artikelen moeten in originele staat zijn en in de originele verpakking met de complete originele binnenverpakking worden verpakt.
  • Indien uw artikel is beschermd door luchtkussenfolie aan de buitenzijde, dient u deze ook te gebruiken wanneer u het artikel retourneert.
  • De verpakkingsdozen mogen niet zijn beschreven.
  • De artikelen die worden geretourneerd, mogen niet zijn gebruikt, aangepast of enige andere wijziging hebben ondergaan.

Alleen als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan en wij de artikelen in goede staat retour hebben ontvangen kan de aanschafprijs van de artikelen worden terugbetaald. De terugbetaling vindt plaats binnen 10 dagen.

Alleen als u het onderstaande formulier toevoegd aan het pakket en uw (kopie)factuur, kunnen wij uw retour gestuurde artikel (en) snel verwerken.

Download hier het retourformulier

Vul het retourformulier volledig in en voeg deze toe bij de retour gestuurde artikel(en)

});