Metaal

 •  149,95

  Vloerlamp met verstelbare kap 17,5cm zink

   149,95

  Deze gave vloerlamp heeft een verstelbare kap en is gemaakt van zink. De vloerlamp staat erg gaaf in zowel een industrieel interieur als in een landelijk interieur.

 • BePureHome Spotlight staande vloerlamp
   129,00

  BePureHome Spotlight staande vloerlamp metaal

   129,00

  Deze stoere spotlight vloerlamp is van het merk BePureHome. De vloerlamp is gemaakt van metaal en is ook metaal-kleurig. De vloerlamp is in hoogte verstelbaar en heeft een snoerlengte van 3,5 meter. De afmetingen zijn 167x54x45cm.

 • BePure Nightlight kaarsenstandaard Zink
   9,95

  BePure Nightlight kaarsenstandaard Zink

   9,95

  Deze gave kaarsenstandaard van BePure is echt een uniek item met een oude look. De kaarsenstandaard heeft door zijn unieke vorm en het materiaal dat gebruikt is een ouderwets gevoel. De kaarsenstandaard is 2x18x7cm en past goed in ieder interieur.

 • Hanglamp 15x18cm Ruw Lood Antiek
   39,95

  Hanglamp 15x18cm Ruw Lood Antiek

   39,95

  Dit leuke subtiele hanglampje is gemaakt van metaal en is ruw afgewerkt. Eenvoudig aan het plafond te bevestigen.

 • Staande ijzeren tafellamp 65cm
   79,95

  Tafellamp zwart metaal met cilinderkap en rooster 65cm

   79,95

  Gave tafellamp welke perfect past in een industrieel interieur. De tafellamp is volledig gemaakt van ijzer, is afgewerkt in een donkere kleur, heeft een driepoot standaard en is geschikt voor lichtbronnen met een grote fitting.

 • Spiegel Vanity - Two
   19,95

  Spiegel Vanity – Two

   19,95

  Gave Vanity Two spiegel op standaard uit de collectie van By Boo. De spiegel past thuis in vrijwel ieder interieur. Verkrijgbaar in diverse modellen.

 • Spiegel Vanity - Three
   19,95

  Spiegel Vanity – Three

   19,95

  Gave Vanity Three spiegel op standaard uit de collectie van By Boo. De spiegel past thuis in vrijwel ieder interieur. Verkrijgbaar in diverse modellen.

 • Spiegel Vanity - Four
   19,95

  Spiegel Vanity – Four

   19,95

  Gave Vanity Four spiegel op standaard uit de collectie van By Boo. De spiegel past thuis in vrijwel ieder interieur. Verkrijgbaar in diverse modellen.

 • Spiegel Vanity - One
   19,95

  Spiegel Vanity – One

   19,95

  Gave Vanity One spiegel op standaard uit de collectie van By Boo. De spiegel past thuis in vrijwel ieder interieur. Verkrijgbaar in diverse modellen.

 • BePureHome Theatre staande vloerlamp metaal
   169,00

  BePureHome Theatre staande vloerlamp metaal

   169,00

  Robuuste Theatre vloerlamp uit de collectie van BePureHome. De lamp is stoer afgewerkt en past perfect in een industrieel interieur. De vloerlamp is naar wens te verstellen en heeft een snoer van 270cm met een voetschakelaar.

 • BePureHome Theatre tafellamp metaal
   69,00

  BePureHome Theatre tafellamp metaal

   69,00

  Deze robuuste Theatre tafellamp uit de collectie van BePureHome is stoer afgewerkt en past perfect in een industrieel interieur. De kap is naar wens verstelbaar en beschikt over 210cm zwart kunststof snoer.

 • BePureHome Theatre hanglamp metaal
   89,00

  BePureHome Theatre hanglamp metaal

   89,00

  Stoere, robuuste Theatre hanglamp uit de collectie van BePureHome. De lamp is stoer afgewerkt en past perfect in een industrieel interieur. De kap beschikt over een glasplaatje en aan de lamp zit 130 zwart kunststof snoer.

 • BePureHome Spotlight hanglamp metaal
   229,00

  BePureHome Spotlight hanglamp metaal

   229,00

  BePureHome staat natuurlijk al bekend om de gave Spotligt vloerlampen, maar vanaf nu is de succesvolle Spotlight serie uitgebreid met een hanglamp. De Spotlight hanglamp heeft een industrieel design en is mooi boven eettafel, bureau of keukeneiland.

});