Click & Collect

Heb jij een bestelling geplaatst en gekozen voor ‘afhalen in de winkel’? Dan kan je die vanaf woensdag 10 februari komen ophalen bij onze winkel. Na het plaatsen van de bestelling, gaan wij de bestelling verzamelen en nemen wij zelf contact met je op om een geschikt moment/tijdslot te plannen.

Pakketjes kunnen afgehaald worden, buiten bij de deur, op dinsdag t/m zaterdag tijdens openingstijden (9:30 – 17:30 uur, op zaterdag 9:30 – 17:00 uur). Iedereen krijgt een eigen tijdslot toegewezen van een half uur. Bijvoorbeeld 9:30-10.00 uur, 11:00-11:30 uur of 14:30-15:00 uur. Dit om te zorgen dat niet iedereen tegelijk aanwezig is bij het afhaalpunt. Afhalen kan alleen binnen dit afgesproken tijdslot.

Kan je onverhoopt jouw bestelling niet afhalen tijdens het afgesproken tijdslot? Laat het dan even weten, dan plannen we een nieuw tijdslot.

Wij willen je vragen om je bij het afhalen van je bestelling te houden aan de volgende maatregelen:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand.

  • Kom zoveel mogelijk alleen en alleen als je klachtenvrij bent.

  • Beperk contact zo veel mogelijk. We leggen jouw bestelling neer, zodat je jouw bestelling zelf kunt pakken en meenemen.

  • Draag een mondkapje.

  • Betalen doe je thuis vooraf (in de webshop), achteraf of zoveel mogelijk contactloos bij het afhalen. Er is een pinautomaat aanwezig.

Het is niet toegestaan om afgehaalde producten ter plekke te ruilen of te testen. Retourneren is onder de huidige voorwaarden niet toegestaan. Wil je een artikel graag retourneren? Neem dan even contact op. Dan gaan we op zoek naar een oplossing.

Bedankt voor je medewerking. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.